LIIKETOIMINNAN AUTOMAATIO JA DIGITALISAATIO

Me olemme erikoistuneet muun muassa taloushallinnon, verkkoliiketoiminnan, markkinoinnin sekä logistiikan kokonaisuuksien rakentamiseen kunkin yrityksen tarpeita ja toiminnan muotoa vastaaviksi. Kartoitamme tarpeet, luomme ymmärrettävän tarvekartan ja autamme toteuttamaan projektin kaikkia osapuolia hyödyttävällä tavalla tehokkaasti ja ymmärrettävästi.

Luomme mahdollisuuksia löytää jokaiselle yritykselle oikeat ohjelmistokumppanit, joiden työkalut soveltuvat juuri sinun liiketoimintasi tarpeisiin. Rakennamme pyynnöstä myös oikean toimintaan soveltuvan kulttuurin, joka mahdollistaa tarvittavan tiedon saatavuuden siten, ettei keräämiseen tarvittavaa työtä tarvitsisi tehdä montaa kertaa, työ on sujuvaa ja myös automatisointi voisi olla jatkossa mahdollista.

Digitalisaatio on tuonut eri aloille, kuten esimerkiksi valmistavaan teollisuuteen ja tukkuliiketoimintaan, tarvittavat ohjelmistot ja apuvälineet, jotka mahdollistavat tiedon keräämisen, toiminnan tehokkaan hoitamisen ja suunnittelemisen yrityksien tarvetta vastaavaksi.

Johto, myynti, ostaminen, valmistaminen, vaihto-maisuuden hallinta, varastointi, toimittaminen, puhumattakaan työmaatarpeista ovat nykyaikana mahdollista hoitaa oikeilla palikoilla mielekkäästi ja kustannustehokkaasti. Samalla on mahdollista ja jopa suositeltavaa kerätä myös tätä syntyvää arvokasta  tietoa esimerkiksi tekoälyä varten.

Tieto ja sen turvallinen saatavuus ovat ydinasioita yritystoiminnan hallittavuudessa, tehokkaassa toimintakyvyssä ja työhyvinvoinnissa. Tieto mahdollistaa oikea-aikaisen toiminnan, tyytyväiset ihmiset sekä ymmärryksen yritystoiminnan eri alueilla.

DIGITAALINEN MARKKINOINTI JA KAUPANKÄYNTI SEKÄ MARKKINOINNIN AUTOMAATIO

Toteutamme verkkokaupparatkaisut kuluttaja- ja B2B -kauppaan sekä tarvittavat integraatiot verkkokaupan ja yrityksen muiden järjestelmien välille.

Tarjoamme digitaalisen markkinoinnin palveluita näkyvyyden kasvattamiseksi internetin hakukoneissa (hakukoneoptimointi ja mainonta), näyttömainonnan toteuttamiseksi verkkossa sekä sisällöntuotantoa ja mainontaa sosiaalisessa mediassa.

Markkinoinnin automaation toteuttamisella autamme asiakkaitamme tehostamaan ja automatisoimaan jatkuvasti toistuvia markkinoinnin prosesseja. Virtaviivaistamme markkinoinnin ja myynnin toimintaa automatisoimalla säännöllisesti toistuvia ja runsaasti henkilöstön resursseja kuluttavia toimintoja sekä helpotamme eri vaiheessa olevien potentiaalisten ja olemassa olevien asiakkaiden mielenkiinnon ylläpitämistä ja mahdollistamme viestinnän tehokkaan räätälöinnin ja kohdentamisen.

Valikko