BCS TOIMII YRITYKSIEN RINNALLA MYÖS LOMAKAUDELLA

Lomakausi saattaa keskeyttää tai supistaa liiketoimintaa yrityksissä. Henkilökuntaa voi esimerkiksi olla pois yrityksen vahvuudesta ansaitsemansa loman vuoksi. Vapauttaako tämä teillä aikaa muuhun, koska liiketoiminnan pyörittäminen ilman riittävää henkilökuntaa on palveluiden osalta haasteellista? Lomakausi voi olla järkevää aikaa erilaisille muutos- ja kehittämisprojekteille, jos niiden suunnitteluun jää lomakaudella enemmän aikaa. Asioiden pohtiminen tai suunnittelu saattaa olla aluksi helpompaa, kun valtaosa yrityksestä viettää lomaansa. Ne liiketoiminnat, joiden sesonki on keskittynyt kesäkaudelle, voivat tarvita akuutteja ajatuksia tai tukitoimia liiketoimintaansa myös tänä aikana.

BCS toimii liiketoimintaan liittyvissä tehtävissään vuoden ympäri. Kesäloma on yksi parhaista ajankohdista keskustella tai suunnitella tarpeista vaikka niiden toteuttaminen siirtyisikin tuonnemmaksi. Saattaa olla, että kesäloma on ainoa mahdollinen aika jolloin yritysjohdossa on mahdollisuus istua alas ja miettiä tätä hetkeä, mennyttä ja tulevaisuutta kehitysmielessä.

Jos koet, että yritystoimintaan liittyvä suunnittelu tai toteutus olisi hyvä aloittaa jo loma-aikana tai haluat saada lisätietoa mahdollisuuksista, tutustua meihin ja palveluihimme, olemme tavoitettavissa. Ota yhteyttä, olemme valmiina tapaamaan ja kiinnostumaan uusista haasteista myös lomakaudella!

 

Business Core Solution BCS – Uuden ajan asiantuntija

 

Johannes Lepistö

Toimitusjohtaja

Valikko