REHELLINEN TUKI JA ASIANTUNTEMUS YRITYSTEN ERILAISIIN TARPEISIIN

Yrityksen liiketoiminnan menestyminen lähtee usein hyvästä ideasta, muista eroavasta toteutuksesta ja ennalta tapahtuneesta suunnittelusta. Ei siksi, että mikään näistä varmistaisi jatkuvaa menestymistä vaan että ymmärrämme mitä täytyy tarvittaessa muuttaa, että tilanne pysyy hyvänä tai paranee.

Erilaisia yrityksiä koskee hyvin erilaiset haasteet ja tarpeet. Esimerkiksi yritysten toiminnan kasvattamisen aikana on usein kysymys kasvun aikaisen toiminnan tehokkuudesta ja hallinnan riittävyydestä. Kun kasvu alkaa, kaikki näyttää usein erittäin lupaavalta, mutta kun resurssien tarve lisääntyy, paljastaa se usein myös liiketoiminnan taloudellisen ja toiminnallisen strategian totuudenmukaisen tilan.

Liiketoiminnan ja itse yrityksen kasvaessa tarpeiden vaatimustasokin kasvaa. Riippuen liiketoiminnasta erilaiset hallinnan aspektit nostavat päätään. Suuri merkitys tarpeiden syntymiselle on mm. liiketoiminnan sisällöllä eli tuotammeko palveluita, valmistammeko tuotteita tai sisältääkö liiketoimintamme esimerkiksi maahantuontia. Maailma on myös muuttunut paljon viimeisen kolmenkymmenen vuoden aikana juuri liiketoiminnan kansainvälistymismahdollisuuksien vuoksi. Tämä on vastaavasti monikertaistanut suunnittelun ja liiketoimintaosaamisen merkitystä yrityksen johdossa ja toiminnan suunnittelussa.

Kulunut vuosi on monella nostanut liiketoiminnan haasteita entisestään. Usealla alalla onnistuminen on ollut erittäin haastavaa, jopa mahdotonta, kun taas toisaalla mahdollisuuksia on saattanut tulla jopa lisää. Yhteinen piirre kaikilla aloilla on varmastikin se, että paluuta täysimääräisesti vanhaan ei enää ole vaan vaikea aika on muuttanut liiketoiminnan luonnetta ja siinä onnistumista peruuttamattomasti. Toisilla aloilla muutokset ovat marginaalisia, mutta monella alalla toiminnan ja talouden suunnittelu on täytynyt aloittaa alusta.

Business Core Solution on monialaisen osaamisen keskittymä, jossa työmme lähtee yrityksien liiketoiminnan ja toimintatapojen ymmärtämisestä sekä niistä johtuvien tarpeiden ratkaisuista ja asiantuntijatehtävistä.

Jos kaipaat uusia ajatuksia liiketoimintaasi, tarpeiden ratkaisemiseen tai toiminnan tukemiseen, ole yhteydessä. Soita tai viestittele, tavataan tilanteen vaatimalla tavalla ja jutellaan teitä kiinnostavista asioista. Aloitustapaaminen on meillä aina täysin maksuton.

Koe sinäkin uuden ajan asiantuntijapalvelu positiivisella ja osallistuvalla asenteella mittavan kokemuksemme kera. Toimimme tarvittaessa maan laajuisesti, kun tilanne sitä vaatii ja sen mahdollistaa.

Business Core Solution BCS – Olemme liiketoimintaasi varten olemassa.

Yhdistämme osaamisen yritystoiminnan ydinalueilla.

Johannes Lepistö

Toimitusjohtaja

Valikko