Yrittäjän elämä ei aina ole lentoa voitosta voittoon

Yritysten tai yrittäjien elämä ei välttämättä aina ole yhtä lentoa voitosta voittoon. Tätäkin tapahtuu, mutta usein menestyminen on ajoittain myös haastavaa. Liiketoiminnan elinkaaren alkupäässä, kun tuote tai innovaatio ei ole vielä saavuttanut markkinan luottamusta, on oikeanlaisen markkinoinnin ja näkyvyyden merkitys liiketoiminnassa erittäin oleellista. Vastaavasti uusia mahdollisuuksia on haettava, kun tuote alkaa elinkaaren lopussa olla vähemmän kiinnostava. Tekniikka ei enää kestä nykyajan tehokkuusvaatimuksia, hinta saattaa pudota olemattomaksi tai kysyntä voi loppua kokonaan. Tämän lisäksi haasteita saattaa toki tulla myös monista muista syistä. Liiketoimintaympäristön muutokset yhtenä esimerkkinä.

Kaikkeen tähän on useimmiten mahdollisuus reagoida ja luoda  vaikeassakin tilanteissa uusi mahdollisuus. Suurin haaste tilanteen muuttamiselle on usein riittävä aika. Sanotaankin, että etsi luotettava asian osaava kumppani ajoissa ennen katastrofia tai sovi jo valmiiksi ennen kuin mahdollisia haasteita tai poikkeustilanteita ilmenee. Kun on aikaa, on myös mahdollisuus rakentaa paras ratkaisu ulospääsyyn tilanteesta.

Me BCS :ssä olemme oman työhistoriamme aikana käyneet läpi monia hyvin odottamattomiakin tapahtumia. Tilanteita on syntynyt liiketoiminnan kaikilla sektoreilla taloudesta tuotantoon, riippumatta yrityksen toimialasta tai markkina-asemasta.

Olemme vuosien varrella todenneet, että jokaisesta haastavasta tilanteesta on aina mahdollisuus löytää ulospääsy. Kun vierelläsi on vielä tukeva osaava kumppani, ei vaikeat tilanteetkaan tunnu enää niin ylitsepääsemättömiltä.

Koe sinäkin uuden ajan asiantuntijapalvelu positiivisella ja osallistuvalla asenteella mittavan kokemuksemme kera.

Johannes Lepistö

Toimitusjohtaja

Business Core Solution BCS – Me mahdollistamme ongelmien ohittamisen ja yrittäjyydestä nauttimisen.

Yhdistämme osaamisen yritystoiminnan ydinalueilla.

Valikko